„Рилски” смачка „Левски” /U19/ с 4:0

Категоричен успех в последната си контрола преди подновяването на шампионата в Югозападната Трета лига записа „Рилски спортист”. Самоковци сразиха с 4:0 младежите на „Левски-Спартак” на 18 февруари в София. Головете реализираха таранът Петко Петков, крилото Доменик Аврамов и халфовете Ангел Максимов и Йоакин Ръсовски.
„Доволен съм от старанието на момчетата и това, че играха с настроение”, отбеляза треньорът на „оранжевите” Воин Войнов пред „Приятел”. Той добави, че физически съставът е готов за предстоящите битки в Югозапада. „Липсваха ни тактическите тренировки, тъй като по време на предсезонния период се готвихме на две групи –в Самоков и София, и наблегнахме предимно на контролните срещи. Надявам се в дните до неделя да успеем да се подготвим и в тактическо отношение”, коментира бившия национал.
„Ние сме реалисти и трябва да признаем, че нямаме големи шансове за първите места – първо, защото не привлякохме сериозни попълнения, и второ – изоставането ни от водещите тимове в точково отношение не е никак малко /б. а. 11 т./. Амбициите ни за влизане в професионалния футбол обаче остават и още през следващия шампионат ще атакуваме Втора лига”, категоричен бе Войнов.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*