“Рилски спортист” отнесе “Чепинец” с 3:1, бекът Тихомир Крумов с неочакван дубъл

Снимка: Радослав Каймаканов

С два гола на левия бек Тихомир Крумов и едно попадение на крилото Доменик Аврамов “Рилски спортист” срази с 3:1 “Чепинец” в среща от 25-ия кръг на Югозападната “В” група. Успехът, четвърти за самоковци през пролетта, даде нужното спокойствие на тима и отвори вратите на нашите към златната среда. “Оранжевите” остават 13-и във временното класиране, но сериозно скъсиха изоставането си от намиращите се пред тях “Конелиано” и “Чепинец”.
Двубоят на ст. “Искър” бе решен от неочакван герой – левия бек Тихомир Крумов. Бързакът на два пъти (в 21-ата и 36-ата мин) засече по перфектен начин центрирания на Ивайло Захариев-Пиф и Васил Киров и на два пъти се озоваваше в прегръдките на съотборниците си. Третото попадение бе дело на крилото Доменик Аврамов, който в 53-ата минута сложи точка на спора. Юношата на “Левски” бе изведен великолепно от Киров очи в очи с вратаря на гостите и спокойно прати топката в долния десен ъгъл.
Крайното 3:1 оформи нападателят на велинградчани Милан Проданов с прецизен изстрел от 25 метра в 65-ата минута.
Футболистите на “Рилецо” доминираха изцяло на терена, но куп пропуски направиха Аврамов, Георги Митров, Захариев и Никола Бойчев.
В следващия кръг възпитаниците на Петър Аджов имат тежка визита на петия в подреждането състав на “Витоша”. Двубоят в софийското село Бистрица е тази неделя от 17,00 часа.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*