“Рилски” стигна само до 1:1 срещу “Пирин” /ГД/ у дома

“Рилски спортист” може само да съжалява, че не успя да запише втора поредна победа в Югозападната Трета лига и завърши наравно 1:1 с “Пирин” /Гоце Делчев/ на ст. “Искър” в събота, 16 септември.
Гостите се добраха до изравнителното попадение буквално в последната минута на даденото от съдията 4-минутно продължение на срещата. Автор на гола за неврокопци след изпълнение на ъглов удар и кратко разбъркване в нашето наказателно поле бе Александър Георгиев. Преди това Виктор Младенов даде аванс на “Рилски” от дузпа, отсъдена за нарушение срещу Тихомир Крумов в 75-ата мин.
Като цяло възпитаниците на Петър Аджов имаха абсолютно териториално превъзходство през целия двубой, но така и не успяха да създадат чисти голови положения. Гостите пък се бяха прибрали в защита и организираха едва 2-3 по-смислени контраатаки.
Това бе първо равенство за самоковци, които имат актив от 7 т. и заемат 11-о място от 18 тима. В мач от следващия кръг “Рилски” гостува на “Септември” /Симитли/ в събота, 23 септември, от 17 ч.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*