„Рилски“ с първа победа за сезона – 1:0 над „Пирин“ /ГД/

„Рилски спортист“ най-после стигна до първия си успех през сезона. Самоковци надиграха с 1:0 заявилия сериозни намерения в Трета лига състав на „Пирин” /ГД/ и се изкачиха с четири позиции в класирането преди сблъсъка с „Вихрен“ в неделя.
Единственото попадение срещу „зелените” реализира Петко Петков в 70-ата мин. Таранът тресна и гредата през първата част, а същото стори и съотборникът му Виктор Младенов.
Нашите имаха сериозно предимство при владеенето на топката и при възможностите за отбелязване на гол, но малшансът им изневери в поне три ситуации.
„Видяхте момчетата с какво настроение играха срещу силен съперник като „Пирин“. Дано лошите моменти вече са зад гърба им и занапред тимът да продължава да печели мачове като този“, изразиха надежди от управата на „Рилски“ след сблъсъка на ст. „Искър“.
Сериозно впечатление с подкрепата си към любимия отбор пък направиха феновете на „Пирин“. 50-60 от най-верните привърженици на състава не спряха да дерат гърла в клетката за гости, в употреба влязоха дори тъпани и кречетала.
В неделя /11 септември/ „Рилски” приема „Вихрен” във второто си поредно домакинство. Срещата на ст. „Искър” е с начален час 17.00.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*