„Рилски 2” с грешна стъпка на старта на „А” група

Дублиращият състав на „Рилски спортист” започна участието си в западната „А” група с кошмарна домакинска загуба с 53:103 от новия участник в дивизията „Атлетик” /Сф/ в неделя, 22 октомври. Самоковци така и не успяха да окажат по-сериозна съпротива на безспорно по-класния тим от столицата в нито един момент от мача, като загубиха и четирите части и съвсем закономерно последва разгромната загуба.
Официален дебют за „Рилски спортист 2” в тази среща направиха юношеският национал Адриан Белишки, съотборникът му в националната гарнитура за юноши Боян Боянов, дошъл от „Левски”, и привлеченият от „Етър” /Велико Търново/ Пламен Стефанов. Всички те обаче са на по едва 16-17 г. и не успяха да се противопоставят на по-опитния си съперник, в чиито редици личаха имената на бившите състезатели на „Рилски” Ивайло Вучков, Цветомир Акимов и Георги Кръстев.
В следващия кръг ръководеният от Борислав Трифонов състав ще гостува на втория отбор на „Балкан” в Ботевград в неделя, 29 октомври, от 15 ч.
„Рилски спортист 2”: Георги Кучков 9, Кристиян Колев 9, Мирослав Васов 8, Боян Боянов 6, Николай Гелов 4 /Павел Николов 5, Пламен Стефанов 4, Георги Георгиев 4, Калоян Стоянов 2, Александър Станчев 2, Адриан Белишки, Димитър Копаранов/.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*