Сдружението на общините благодари на кмета Георгиев

Кметът Владимир Георгиев е получил благодарствен адрес от изпълнителния директор на Националното сдружение на общините Силвия Георгиева и от председателя на Управителния съвет на сдружението Даниел Панов, в който се казва:
„Благодарим Ви за вложените сили и време, за споделения ценен опит и за защита на интересите на всички общини… Сигурни сме, че ще продължите да следвате целите си, да реализирате новаторските си идеи и да осъществявате мечтите си! Не спирайте да давате вяра, оптимизъм и вдъхновение на хората около себе си и продължавайте да работите за България, защото тя има нужда от хора като вас!”
Наскоро като член на Управителния съвет на сдружението Георгиев е участвал и в последното му заседание.
Равносметката за четирите години на мандата /2015-2019 г./ показва, че сдружението е взело становища по редица законопроекти, които засягат пряко общините, както и по въпроси, свързани с европейски програми и проекти. Стремежът е бил да се утвърждава позицията на местната власт, да се чува гласът на местното самоуправление.
„Участието ми в Управителния съвет на сдружението ми даде възможност да обменям опит с колеги, да си „сверявам часовника”, да черпя идеи и подкрепа. Всички заедно, независимо от партийната ни принадлежност, работихме активно и защитавахме интересите на българската община и местното самоуправление”, обобщи кметът Георгиев.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*