“Септември” /Симитли/ победи “Рилски спортист” в гол в добавеното време

Снимка: архив

Футболният “Рилски спортист” загуби с 1:2 гостуването си на “Септември” в Симитли на 20 април и продължава да заема 8-ата позиция в Югозападната Трета лига.
В първото полувреме и двата тима имаха положения за гол, но само домакините успяха да реализират чрез Асен Топузов. “Септември” изпусна още няколко отлични възможности, а от другата страна Ивайло Захариев-Пиф стреля в гредата.
Ситуацията на терена се промени през втората част, когато самоковци вече поеха инициативата в мача и заслужено стигнаха до изравнително попадение. То бе дело на Костадин Аджов, който засече центриране на колегата си в нападението на тима Петко Петков.
Двубоят вървеше към справедливо поделяне на точките, когато в добавеното време Петър Рогозански си отбеляза след рикошет нелеп автогол за крайното 2:1 за “Септември”.
“Няма как да не ме е яд, че загубихме в последната секунда. Като цяло обаче съм доволен от представянето на момчетата, които играят все по-добре. Единствено имам забележки към играта ни в защита през първото полувреме”, коментира треньорът Петър Аджов. Той добави, че при домакинството на “Хебър” /Пазарджик/ ще се види реално какви са възможностите на отбора. Мачът с убедителния лидер в класирането ще се състои на ст. “Искър” в сряда, 24 април, от 16 ч.

Делян Василев

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*