„Сити Кеш” дари уред на Центъра за социална интеграция и рехабилитация

За първия си рожден ден офисът на „Сити Кеш” в Самоков подари уред за двигателна рехабилитация на Центъра за социална интеграция и рехабилитация в града ни. Служителите от регионалното представителство се надяват съоръжението да подпомогне изпълнението на терапевтичните програми на децата и младежите в центъра. Самото съоръжение бе посрещнато с радост и любопитство от малчуганите, които нямаха търпение да проверят как работи.
Екипът на „Сити Кеш” в Самоков пое щафетата от колегите си от Севлиево, Горна Оряховица и Чирпан да празнува заедно с децата и преподавателите от социални институции, воден от идеята да дава принос за интеграцията на хората в неравностойно положение. „Как блестят очите на дечицата, а лицата на рехабилитаторите се озаряват – това чувство е неописуемо, несравнимо с никое друго“, сподели Кристина Ранкова, офис мениджър на представителството в Самоков.
„Сити Кеш” е българска компания с дейност от 2013 г. в областта на небанковото кредитиране. Фирмата има 93 офиса в страната. Представителството в нашия град на ул. „Ген. Веляминов” 22 е започнало работа на 29 юли м. г.

Надя Стоянова

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*