„Струмска слава“ спря успешната серия на „Рилски” с 2:1 в Радомир

Лидерът „Струмска слава“ спря победния ход на „Рилски спортист“ в Югозападната трета лига. Тимът от Радомир спечели с 2:1 като домакин на 16 октомври срещата от 11-ия кръг на първенството и продължава да заема първото място в класирането с актив от 27 точки, колкото има и вторият – „Сливнишки герой“.
„Славата” направи своя удар в началото на втората част, когато в рамките на само 4 минути – между 57-ата и 61-ата, Стоян Георгиев и Димитър Петков реализираха две попадения във вратата на Марио Райчев. Голът за самоковци пък отбеляза дошлият от „Славия“ през лятото младок Ангел Максимов. В 81-ата мин. халфът хитро се измъкна от опеката на централните защитници на домакините и оформи крайното 2:1. Малко преди това пък Доменик Аврамов от няколко метра уцели гредата след разбъркване в наказателното поле на радомирци.
Участие в мача не взеха контузените Росен Пътников, Йоакин Ръсовски и Петко Петков. Последните двама нямат никакъв шанс да се появят в игра срещу новака „Свобода“ /Пещера/ в неделя, на 23 октомври, от 16 ч., докато Пътников таи надежди да излезе на терена.
В същото време стана ясно, че новият благодетел на „Рилски“ Христо Крушарски е изплатил всички задължения към футболисти и треньори, като е гарантирал и пълна финансова обезпеченост занапред. Крушарски се е ангажирал да достави и нова екипировка на отбора.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*