Супершоу край Говедарци

Ивайло Василев и Радослав Дитов от Драгушиново постигнаха 4-о време на силното състезание по офроуд, състояло се на 15 и 16 октомври в околностите на Говедарци.
Надпреварата в района на р. Лъкатица прикова вниманието на многохилядна публика, която бурно аплодира изявите на екипажите в калта.
На старт застанаха 35 екипажа. Победители станаха Кирил Петков и Мариан Стоянов от Своге. Те преодоляха препятствията с общо време от двата дни 22,42 мин. Втори останаха Павлин Димитров и Мартин Димитров от Трудовец, а тройката оформиха Георги Петров и Илиян Марков от Дупница.
Нашите Василев и Дитов се наредиха на 14 мин. от лидерите. Дуото показа майсторско шофиране в екстремни условия и напълно заслужи аплодисментите на зажаднелите за доза силна емоция фенове край трасето.
Самоковските състезатели Георги Георгиев и Румен Вардаров също се представиха подобаващо и със силно каране заеха 5-ото място. Екипът от Говедарци Светослав Ушагелов и Ангел Гергов остана 6-и, Иван Иванов и Румен Струмянов от Драгушиново финишираха 8-и, а топ 10 затвориха Христо Крушарски и Иво Попов от Говедарци.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*