Това ли е начинът за реклама?

В понеделник центърат на града ни бе осеян с агитационни материали на фирма за кредити.
Никой не е против рекламата, но може ли да се замърсява централната част на града ни с такива хвърчащи листчета!? Грозна картина! Не вярвам този вид реклама да изиграе някаква роля. Хората тъпчеха листчетата и се възмущаваха, говореха си, че няма кой да ги измете и сигурно доста време ще останат по площада и улиците.
Нека ръководството на фирмата да измисли по-подходящ начин за разпространение на рекламните си материали. Или да потърси отговорност от тези, които са ги разпространили по този начин. Може би и от Общината или друга отговорна институция трябва да глобят или поне да предупредят фирмата да не замърсява по такъв начин градското пространство.
Познати споделиха, че и други фирми постъпват по този начин за реклама на своята дейност. Или пък лепят безразборно листовки по стълбове, дървета, входове на сгради и пр. Но и тези листовки се разлепват от дъжда и вятъра или пък хора ги късат и така пак се замърсява централната част на Самоков, който иначе се смята за град на туризма и всеки ден се посещава от много гости – българи и чужденци. Едва ли с тези листовки ще им направим на гостите добро впечатление. Пък и не е много авторитетно по този начин да се рекламираш…

Ст. Петров
от името на много граждани

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*