Тризнаци зарадваха младото семейство на Александър Вуков и Станимира Славчева

Александър Вуков и Станимира Славчева – младо самоковско семейство – станаха родители наведнъж на три момиченца. Дечицата са се появили на бял свят с помощта на специалисти от столичната болница „Токуда”. Раждането е станало с цезарово сечение за по-голяма сигурност на майката и рожбите й. Щастливите родители вече са избрали и имена на децата – Александра, Габриела и Даная.
Раждането на тризнаци е голяма рядкост, според запознати шансовете това да се случи са 1 към 6400. Щастливото събитие е още по-специално, тъй като две от момиченцата са еднояйчни близнаци, което е още по-рядко срещано.
И трите дъщерички на семейството са с тегло по над 1 кг. По преценка на лекарите засега са в кувьоз. Самото раждане е станало на 5 октомври.
Всички болнични разходи ще бъдат поети от „Бороспорт“ АД – Боровец, в което младият татко Александър е ръководител на отдел „Експлоатация въжени линии“. Целият екип на фирмата е изключително развълнуван от рядко срещаното и хубаво събитие. Спонтанни и многобройни са пожеланията на колеги, близки, роднини и приятели към младите родители за здраве и за дълги години щастлив семеен живот.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*