Уникално шоу в Долна баня, “Рилецо” измъкна 5:4 от 0:3

Топката често посещаваше вратите на двата отбора. Снимка: архив

Свидетели на невероятно зрелище станаха зрителите в Долна баня на мача между местния “Левски” и “Рилски спортист” от поредния кръг на Източната “А” ОФГ. Двата тима си вкараха невероятните 9 гола на 12 октомври, като късметът в края се усмихна на самоковци. С поредните си 3 точки гостите се утвърдиха на върха в класирането, а долнобанци все пак запазиха мястото си в тройката.
Срещата започна кошмарно за нашите момчета, които се оказаха догонващи в резултата още в 15-ата мин. До полувремето авансът на левскарите набъбна до шокиращото 3:0, въпреки че техният състезател Николай Атанасов бе отстранен от игра.
В началото на втората част Виктор Колев намали на 1:3, но Васил Леков набързо върна гола за смущаващото 4:1. Опрени до стената, водени от вездесъщия Иван Гемеджиев, футболистите ни се хвърлиха смело напред и само за 20 минути успяха да сторят немислимото на пръв поглед, тръгвайки си като победители.
Именно Гемеджиев и Георги Митров се разписаха по два пъти. Халфът ни Янко Ангелов пък не сдържа нервите си и също получи червен картон. Така той автоматично отпада за сблъсъка срещу “Рилец” /Говедарци/ тази неделя, на 20 октомври, от 16 ч.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*