„Холандците” изпуснаха преднина от 4 гола, но си тръгнаха с удобен резултат от София

Самоковският отбор „Холандците” е все по-близо до класиране за 1/4-финалите на Шампионската лига на България по мини футбол. В първи двубой от 1/8-финалната фаза на надпреварата нашите момчета извъртяха бойко реми 4:4 при гостуването си на столичния тим „Актив Комерс”. Мачът се игра на 1 април на едно от игрищата с изкуствена трева в комплекса „Баухаус Арена”.
Самоковци влязоха по възможно най-добрия начин в мача и още до 10-ата мин. имаха предимство от 3 гола. Малко по-късно „Холандците” увеличиха преднината си и дръпнаха с 4:0. Последва необяснимо отпускане в редиците им, като от това се възползваха домакините. Те не само се върнаха в мача, но успяха да изравнят за 4:4. Това означава, че всичко ще бъде решено на реванша в Самоков, който е насрочен за неделя, 15 април, от 14 ч., и ще се играе в Спортния комплекс в двора на Спортното училище. Хеттрик за нашия тим в първата среща отбеляза Ивайло Захариев-Пиф, а веднъж се разписа и бившият младежки национал Красен Николов.
Припомняме, че домакин на финалната четворка на най-силния турнир по мини футбол в България, както и на втория най-реномиран – Лига Европа, ще бъде Самоков.

Делян Василев

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*