„Цептер България” празнува 25 години в Самоков

В ресторант „Чардаците” на 12 септември отбелязахме четвърт век от стъпването на компанията Zepter на българския пазар. На тържеството бяха поканени много клиенти и почитатели на нейните изключителни изделия.
Д-р Вейнович, директор Бранд Medical и медицински консултант, представи уредите за пречистване на въздуха и водата и уникалния уред Bioptron за лечение и профилактика на редица заболявания.
След разговора бе поднесена красива торта с фойерверки. Гостите пък си тръгнаха с много подаръци, разиграни на томбола.
Благодарим ви, приятели, за хубавия празник!

х х х

Компанията Zepter International е основана преди 31 години с мисия да открие начин да съхрани най-скъпото и ценно нещо за всички – здравето ни. След дългогодишни проучвания са създадени продукти, променили живота на милиони хора по света, включително в България.
Здравето, стилът и красотата на съградили философията на компанията и са се превърнали в олицетворение на същността на ежедневния й живот.
Консултантите на фирмата ежедневно представят пред милиони хора уникалността и дълготрайността на решенията, които се предлагат за по-добър и по-дълъг живот. Zepter завладява света със системата шедьоври, която предлага доказал се във времето и винаги актуален начин за приготвяне на здравословна и вкусна храна.

Антоанета Гиздова

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*