ЦСКА 1948 ще се готви в Боровец за тежките битки във Втора лига

Снимка: www.sportal.bg

Отборът на ЦСКА 1948 ще проведе първата част от подготовката си за новия сезон във Втора футболна лига в Боровец. „Червените” пристигнаха в най-стария планински курорт на Балканите на 18 юни с група от 16 футболисти, сред които личи името и на бившия нападател на „Рилски спортист” Петко Петков. Очаква се столичани да останат на самоковска територия до края на месеца.
„Като отбор с високи цели имаме и високи изисквания за подготовката. Именно затова и избрахме Боровец, където има всички необходими условия, за да влязат бързо футболистите в ритъм за новия сезон”, заяви треньорът на „армейците” Валентин Илиев. Легендата на „червения” клуб изтъкна, че тимът му ще търси победа във всеки мач във Втора лига и спечелването на директна промоция за влизане във футболния елит на България.
ЦСКА 1948 може да бъде доволен от досегашните си визити в Самоков. Именно на стадион „Искър” „червените” спечелиха след дузпи баража срещу „Брацигово” за влизане в Югозападната Трета лига преди година. Впоследствие тимът се наложи с 1:0 и при гостуването си на „Рилски спортист” по пътя към шампионската титла в трета дивизия.

Делян Василев

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*