Новини, Спорт

Абонаментни карти пусна ръководството на отбора

снимка: www.rilskibasket.com

Броени дни преди старта на сезона в Националната баскетболна лига ръководството на „Рилски спортист” пусна в продажба абонаментните карти за сезона.
Основната карта е с цена 50 лв. Редовните членове на фенклуба ще заплащат с 10 лв. по-малко, а пенсионери, ученици, студенти и безработни могат да си вземат талон срещу 30 лв. Ветераните пък ще влизат цял сезон в „Арена Самоков” срещу едва 10 лв.
Голямата новост са двата вида семейни карти. Обикновените са на цени от 60 лв., докато ВИП пропуските са на стойност 200 лв. От управата на клуба поясниха, че картите са поименни и не се преотстъпват.
Успоредно с абонаментите привържениците могат да си закупят и оригинален екип на своите любимци. Комплектът в синьо струва 55 лв. Шал с логото на отбора може да се вземе срещу 14 лв., а стилно синьо знаме се предлага за 10 лв. В продажба са пуснати и малки и големи флагове на цени съответно от 6 и 13 лв.

2 Comments

  1. Super

    Браво, похвални са новостите около отбора. Още утре ще си взема шал на Рилски!А има ли информация къде се продават тези карти, екипи, сувенири?

  2. dtvasilev

    Повече информация може да откриете на сайта на БК “Рилски спортист” – http://www.rilskibasket.com. В този сайт има специален раздел “Фен Зона”, както и описание къде може да намерите абонаментните карти.

    Екип “Приятел”

Leave a Reply