Автоспирка без кош за отпадъци

На автобусната спирка на ул. “Македония” преди ДАП-а /фирма “Автостарт”/ имаше кошче за боклук. После дъното на кошчето изчезна и вече самото кошче не може да се използва. А нуждата е голяма, защото наоколо се хвърлят билети, хартии от закуски и какви ли не други отпадъци.
Има обещание да бъде поставено ново кошче, но кога ще стане това? Сега боклуците замърсяват спирката и района наоколо и правят лошо впечатление и на гостите на града ни, идващи от Дупница. Трябва час по-скоро да се сложи ново кошче и то до самата спирка, а не зад нея, защото в противен случай замърсяването ще продължи. А става въпрос за една от централните улици в града ни…
Жители на кв. “Самоково”

Можете да харесате

3Comments

Add yours
 1. 1
  samokovec

  Ужас, каква трегедия. Ако „час по-скоро“ оправим кошчето, Самоков вече няма да има никакви други проблеми. Бързо кмета да се заеме с проблема !

 2. 2
  Ramzy

  Трябва като съвестни граждани на Самоков да уведомим БТВ, че това кошче е едно от местата в България, които трябва да бъдат почистени. Това е СРАМОТА! Веднага всички да се включат в кампанията „Да изчистим кошчето на автобусната спирка“

 3. 3
  Mou

  Kakvo podcenqvate novinata, be?! Ot malkoto se po4va malko po malko i 6te stanem evropeiski grad, ne moje izvednaj s val6ebna pra4ka!!! Trqbva tarpenie!

+ Leave a Comment

*