Адриян Секулов и Денислав Вутев с награди за Купата на БФБ

Третото място за младежкия състав на „Рилски спортист” на турнира за Купата на Българската федерация по баскетбол донесе и две индивидуални награди в нашия клуб.
Капитанът на „Рилски 2” Адриян Секулов раздели приза за най-много отнети топки с гарда на носителите на купата от варненския Икономически университет Деян Карамфилов. След края на оспорваната надпревара се оказа, че и двамата баскетболисти са откраднали по 7 пъти топката от противникови състезатели в двата мача, в които взеха участие.
Центърът Денислав Вутев пък заслужи отличието за най-добър борец в подкошието. Плевенчанинът овладя кълбото в общо внушителните 24 ситуации за две срещи, в които неизменно завършваше с „дабъл-дабъл” от точки и борби.
Още двама участници в турнира бяха наградени в индивидуалните класации на Баскет федерацията. Ангел Пейчинов от „Левски 2” бе отличен за най-добър реализатор с отбелязани общо 61 точки, а отстранилият почти сам на полуфиналите „Рилски 2” Милен Дудев от „Академик” стана най-добър подавач с направените от него 19 асистенции.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*