Новини, Политика

Александър Методиев стана депутат

Александър Методиев

Самоков вече има втори народен представител в сегашния мандат на парламента. На мястото на Емил Иванов, назначен за областен управител на Софийска област, на 19 юли клетва положи нашият съгражданин Александър Методиев. Той бе втори, след Иванов, в областната предизборна листа на ДПС за предсрочния вот за Народно събрание на 12 май.
Досега Методиев, популярен и като Сали, бе зам.-председател на Общинския съвет. Той е бизнесмен, известен е и с футболната си кариера в миналото. Новият депутат междувременно отрече категорично твърденията, че има нещо общо с т. нар. частно енерго в Седми квартал в града ни. В парламента Методиев смята да се занимава с проблемите на социалната сфера и на спорта.
Очаква се на предстоящата на 25 юли сесия на Общинския съвет пък клетва да положи нов съветник от името на местната коалиция „ДПС-Евророма” на мястото на новоизбрания народен представител. Според предизборната листа на партията в общината това би трябвало да е Александър Тодоров. След него в листата пък е Трайко Малинов.

Leave a Reply