Антон Томов и Ева Вукадинова – двойни победители за купа „Пирин”

Под пълната доминация на самоковските скиори – момчета и момичета до 16 г., преминаха състезанията по слалом и гигантски слалом за купа „Пирин”, състояли се на 16 и 17 януари на писта „Чалин валог” в Банско.
Двойни победители в надпреварите станаха Антон Томов и Ева Вукадинова, а веднага зад Вукадинова в слалома се нареди Никол Николова. Шести и осми зад Томов в слалома завършиха адашите Георги Конярски и Георги Асенов, а последният финишира 9-и в гигантския слалом.
Още три медала пък грабнаха скиорите в категорията до 14 г. Сребро и бронз в слалома и гигантския слалом заслужи Георги Морунов, а Стефан Ярловски завърши втори в гигантския слалом и 6-и в слалома. Мартин Ярловски записа 11-о и 12-о място, а Влади Владимиров бе 10-и и 16-и.
Мартина Иванова остана на косъм от място в призовата тройка, като на два пъти даде четвърти резултат. Белослава Маджарова пък бе 9-а в гигантския слалом.
Всичките ни скиори – участници в надпреварата за купа „Пирин”, са представители на клуб „Боровец” и са ученици в СУ „Никола Велчев” /без Ева Вукадинова и Белослава Маджарова/. Треньор им е Борислав Банков, учител по ски алпийски дисциплини в училището.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*