Здраве, Култура, Новини

Бабинден в детската градина в детска градина “Зорница”

В детска градина „Зорница“ навръх 21 януари поздравиха жените, станали баби през миналата година. Така традицията бе спазена и младите баби получиха освен добри пожелания, подаръци от екипа.
Директорката на „Зорница“ Евелина Големинова поздрави Петя Гълъбова и Маргарита Стоилова и им пожела да се радват дълги години на деца, внуци и правнуци.
През ноември м. г. на Петя Гълъбова се роди чаровната внучка Божидара – дете на сина й Георги. Казват, че снахата, Даяна, слуша във всичко свекървата Петя, макар самата баба наистина да е доста млада. С усмивка и много любов Петя помага на цялата си голяма фамилия, сръчна майсторка е на питки, баници и дъхави зелници.
Другата баба – Маргарита, също е много щастлива. Внучето е рожба на дъщеря й – Теодора, и носи царското име Самуил. Маргарита, много отзивчива, редовно се отзовава в помощ на младите, които живеят в София.
Екипът на „Зорница“ празнува винаги заедно, а на самия Бабинден си пожела през новата година да има здраве за всички – и за деца, и за родители; да се постигнат и нови успехи в учението и възпитанието на малчуганите.

Десислава Стоянова

Leave a Reply