Баскетбол, Новини, Спорт

Барнет и Тейлър ще представят “Рилски” в Мача на звездите

Шон Барнет

Въпреки незадоволителното си представяне през сезона до момента /6-о място в НБЛ и отпадане още в групите в турнира “Еврочалъндж”/ “Рилски спортист” излъчи двама играчи на поредния Мач на звездите.
Зрелището е насрочено за неделя /23 февруари/ от 19.30 ч. в Двореца на културата и спорта във Варна. Сред общо 24-имата включени състезатели са и Шон Барнет и Върнън Тейлър от самоковския тим. Двамата ще са част от отбора на чужденците, докато в селекцията на родните баскетболисти няма представител на нашите.
Все пак там личат имената на трима играчи, преминали през “Р. спортист” – Иван Лилов /”Балкан”/, Христо Захариев /”Левски”/ и Асен Великов /”Черно море”/.
Барнет и Тейлър са две от най-силно представящите се единици в тима ни, като КПД-то на първия е 15.1 точки и 7.5 борби, а средните показатели на отпразнувалия наскоро 27-ия си рожден ден Тейлър са 11.5 пункта и 3.3 овладени топки.
Тази година за звездните екипи не гласуваха както досега феновете, а селекционерите на съставите в Националната баскетболна лига.
Треньори ще бъдат предводителят на “Черно море” Денислав Коцев /на българите/ и Димитрис Галанис /”Лукойл Академик”/ – на легионерите.
Организаторите на шоуто са предвидили и надпревари по стрелба от тройката, забивки и други изненади за публиката. Билетите на цени от 7 и 9 лв. вече са пуснати в продажба.

Върнън Тейлър

Снимки: Ивайло Андреев, www.rilskibasket.com

Leave a Reply