Безплатни прегледи на запасните воини в УМБАЛ „Света Екатерина”

Сн. http://medicalnews.bg

Съвместно благотворително начинание под надслов „С грижа за сърдечно-съдовото здраве” започнаха Съюзът на офицерите и сержантите от запаса и резерва и софийската УМБАЛ „Света Екатерина”.
Кардиолози от специализираната болница за сърдечно-съдови заболявания ще извършват безплатни прегледи на членовете на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва /платили членския си внос за 2019 г./. За целта ще бъдат открити временни изнесени кабинети с мобилна апаратура в цялата страна. Ако има спешни случаи, съответните пациенти ще се транспортират безплатно до София, за сметка на болницата. Лечението ще се извършва по съответната клинична пътека, регламентирана от Националната здравно-осигурителна каса.
Общинската организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в Самоков приканва всички свои членове, желаещи да се запишат за преглед, да се обадят за записване на следните телефони:
1. 0895 426 667 – о. з. полк. Петков
2. 0887 397 378 – о. з. подполковник Змийчаров
3. 0897 031 907 – о. з. подполковник Крумов
4. 0885 720 466 – о. з. полк. Симеонов
Месецът, датата, часът и мястото на прегледите ще бъдат обявени след оформянето на списъците, допълнително, и желаещите ще бъдат своевременно уведомени.

От ръководството на Общинската организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*