Новини, Спорт, Футбол

Без Аврамов, но с Гюлеметов ще гоним точки във Велинград

Стадионът във Велинград

Нов тежък удар понесе “Рилски спортист” преди гостуването на “Чепинец” тази неделя /19 октомври/ от 16 ч. Крилото на тима ни Доменик Аврамов, който вече има два гола на сметката си от началото на сезона, е стъпил накриво по време на тренировка и отпада от сметките на треньорското ръководство за десетина дни. Оказа се, че продуктът на детско-юношеската школа на “Левски” е разтегнал връзки на глезена и лекарите са му предписали активна почивка.
Каръкът за Доменик е пълен, тъй като по-рано през сезона той несправедливо бе наказан за 3 мача заради недоказан удар без топка по противников играч в срещата със “Спортист” /Своге/.
Преди Аврамов пострадаха десният бек Венцислав Димитров, получил комоцио, и централният защитник Росен Пътников, претърпял успешна операция на менискус.
За важния мач във Велинград обаче тимът ни ще може да разчита на най-новото си попълнение Борислав Гюлеметов. 28-годишният футболист, известен с универсалните си способности на терена, ще получи картотека във Футболния съюз до петък. Неговата жълта карта от Швеция вече пристигна и няма да има проблеми да излезе срещу тима от Велинград.
“Електронният сертификат на Боби пристигна без никакво забавяне, за което сме безкрайно благодарни на досегашния му клуб. Така трябва да се работи, по европейски”, доволни бяха от управата на самоковци.

Leave a Reply