Новини, Спорт, Футбол

Без шестима срещу „Хебър” в неделя

Без половин дузина играчи ще излезе срещу „Хебър” /Пз/ в неделя, на 29 април, от 16 ч., на ст. “Искър” тимът на „Рилски спортист”. Аут за срещата срещу опашкаря в групата са Димчо Маринов, Калоян Кирилов, Янко Ангелов, Виктор Младенов, Никола Бойчев и Ивайло Иванов.
Маринов лекува счупена костица на крака, Кирилов изтърпява санкция от 1 мач, Ангелов и Младенов са със спрени права заради натрупани съответно 9 и 5 жълти картона, Бойчев се възстановява от жълтеница, а Иванов е вън от терените до септември заради скъсани връзки в коляното.
Кадровите проблеми със сигурност ще накарат наставника Петър Аджов да включи в групата за двубоя с пазарджиклии няколко момчета от детско-юношеската школа на клуба.
Добрата новина за треньорския щаб на нашите е свързана с нападателя Иван Гемеджиев. 37-годишният ас пребори поредното разтежение през сезона и е готов да започне в стартовия състав. Компания в офанзивен план ще му правят голмайсторът Кирил Александров /22 попадения в първенството/ и завърналият се наскоро в отбора щурмовак Кирил Михайлов.
Въпреки отсъствията на ред основни играчи „Рилецо” ще гони единствено победата, тъй като води само с 1 точка на четвъртия в подреждането – „Оборище” /Панагюрище/.

Leave a Reply