“Беласица” измъкна 1:0 от “Рилски” в Коларово

Снимка: архив

“Рилски спортист” загуби с 0:1 гостуването си на “Беласица” в среща от 24-ия кръг на Югозападната “В” група. Нашите момчета изиграха добър мач и не се виждаше как ще допуснат гол, но отлично изпълнен пряк свободен удар на Владимир Кабранов в 73-ата минута донесе ценните 3 точки на “Бела”. Това бе и четвърта поредна победа за “комитите” през пролетта.
Самоковските футболисти също имаха шанс да отбележат попадение, но на два пъти крилото Доменик Аврамов изпусна да реализира сам срещу вратаря.
След двубоя, игран на стадиона в петричкото село Коларово, старши треньорът ни Петър Аджов сподели: “Мога да кажа, че и двата отбора не изпъкнаха с някакви футболни достойнства. Мачът беше слаб и за наше съжаление се реши от един излишен фаул. Можем само да съжаляваме, че не успяхме да вкараме гол – Аврамов имаше две чисти положения, но не успя да порази целта. Това се оказа решаващо за загубата”.
Поражението от “Беласица” не се отрази на класирането на отбора – тимът ни продължава да заема 13-о място с актив от 23 точки. В следващия кръг Васил Киров и компания приемат “Чепинец” /Велинград/. Срещата е в неделя /3 май/ от 17.00 ч. на ст. “Искър”.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*