Баскетбол, Новини, Спорт

Билети по 3 и 2 лв. и абонаментни карти по 50 лв. за новия сезон

Снимка: Ивайло Андреев

Ръководството на БК “Рилски спортист” обяви цените на входните билети и на абонаментните карти за сезон 2013/2014 г.
Талоните запазват цената си от 3 лв., а нововъведението е, че ако те бъдат закупени до половин час преди началото на мачовете, ще струват с левче по-малко. По 2 лв. за ценните хартийки ще заплащат и учениците на възраст между 12 и 19 г., а деца до 12 г. ще могат да наблюдават срещите на любимците си без пари, но само с пълнолетен придружител.
В ход са пуснати и абонаметните карти, които са на цени от 50 лв. за целия сезон и 30 лв. за половин сезон /до 12 януари догодина/. Пакетната цена на семейните карти е 60 лв., а за пенсионери над 70 г. – 20 лв.
Картите с намаление за пенсионери и ученици струват 30 лв. за сезона и 17 лв. за полусезон.
Цените са за всички мачове от Националната баскетболна лига /редовен сезон и плейофи/ и турнира “Еврочалъндж”.
“Всички карти са поименни и не се преотстъпват. Притежателите на сезонни карти ще ползват и 10 % отстъпка от цената при организирани екскурзии за посещение на мачове в страната и чужбина”, уточниха от управата на клуба.
Заявки за абонаментни карти вече се приемат на касите на “Арена Самоков” /преди всеки домакински мач/, при управителя на залата Красимира Банова и на имейл адрес: bk_rilski_sportist@abv.bg /с посочване на трите имена и дата на раждане/.

Leave a Reply