Новини, Поздравления, Туризъм, Читателски

Благодарим ви, добри хора!

Група приятелки излизаме заедно в Туристическата градина. Понякога се разхождаме и в Лаго, но откъм Бистрица, по новата екопътека. Хубаво стана и там.
Наскоро един ден решихме и минахме от другата страна на Искъра, откъм Радиозавода. Разходихме се, порадвахме се на природата. Най-много обаче се зарадвахме на изградения в тази част на Лаго, на около половин час път от града, хубав навес, като къщичка. Сковани са здрави маси, пейки, отгоре има стабилен покрив. Направени са дори и закачалки. Оформено е място за огнище. Има и пожелание към посетителите – да се ползва, но и да се пази.
Няма защо да крием – всичко това ни направи много приятно впечатление. Ние седнахме, починахме, поприказвахме си, възхитихме се на околната красота и на направеното.
Благодарим от сърце на тези непознати благородни хора, които са сътворили нещо, което да е от полза за мнозина. Построеното е близо до пътеката, вижда се. При лошо време тук спокойно може да се подслони цяла компания.
Във време, когато някои се чудят какво още да развалят или в каква далавера да участват, все още има хора, които правят безкористно добро не само за себе си, а и за другите.
Още веднъж им благодарим и им пожелаваме да са живи и здрави и доброто на тях да се върне!

Група самоковки

Leave a Reply