Баскетбол, Новини, Спорт

Благодарим, че ни направихте шампиони!

Дни след като баскетболистките до 12 г. на „Рилски спортист” спечелиха републиканското първенство една от златните медалистки – Анджела АлХусани, написа трогателно открито писмо:
„А къде бяхме преди 3 години? Някои от нас дори не се познаваха. И до къде стигнахме! Ти да видиш!?!
И сега ще трябва да благодарим на някои хора:
Естествено, ще започнем с главния “виновник” всичко това да ни се случи.
Благодарим ти, тренер! Благодарим ти, че ни накара да мечтаем и ни показа как се постигат мечтите. Благодарим ти, че беше до нас винаги, дори когато бяхме невъзможни (особено аз). Обичаме те толкова много, че скоро няма да се отървеш от нас.
Благодарим на прекрасните си родители, че следваха мечтата ни заедно с нас и бяха най-верните ни фенове.
Благодарим ти, мамо (ти си знаеш защо). Благодарим на полицаите, че си затваряха очите, когато в колата ти имаше половин отбор. Благодарим ти, Руме, че ни опази живи и здрави и не позволи да ни се случи нищо лошо на терена.
Благодарим ти, г-жо Бонева, че понякога, въпреки принципите си, ни освобождаваше от час, за да бъдем на тренировка.
Благодарим ти, Ники, че за 3 години не си пропуснал нито един наш мач.
Благодарим на „кокошките” (те си знаят кои са), че бяха на всичките ни мачове на финалите и ни окуражаваха толкова много, че чак и ние, малките мишлета, си повярвахме, че можем да бъдем № 1.
Благодарим на Яна Пешева, че позволи на Ани Йошовска да сподели с нас тази толкова специална седмица. Благодарим ти за помощта, Ани!
Благодарим на Жоро за вълшебните му спрейчета и лепенки!
Благодарим още на Криси Пейчинова, Ани Рудева, Кати Рудева, Дани Клечков, Росен Барчовски, г-н Чилингиров за това, че бяха буквално зад гърба ни през тези дни. Усещахме го, да знаете.
И накрая, но не на последно място, едно голямо благодаря на г-н Петър Георгиев, че прави всичко възможно това да се случва в Самоков. Надяваме се, че моменти като този го правят щастлив.
С много обич от 14 малки мишлета, които всички вие направихте шампиони!”
„Рилски спортист”: Анджела Ал Хусани, Анхела Йошовска, Виктория Ляпова, Виктория Магаева, Гергана Никова, Даяна Ненкова, Даяна Николова, Деница Манолова, Ивайла Стоянова, Ивана Бонева, Моника Борисова, Персиана Цанкова, Петя Янева, Цветина Радойкова.

Leave a Reply