Благодаря на гласувалите!

През последните дни основна тема в социалните мрежи и в разговорите сред хората в града ни бе гласуването или по точно негласуването в Общинския съвет за Петър Георгиев да стане почетен гражданин на Самоков. Странно, абсурдно и нелепо е, че десет съветници не подкрепиха предложението.
Но някак си в сянка останаха другите 15 човека /а те са все пак мнозинство в съвета/, които подкрепиха предложението. Искам да им благодаря от името на мнозина.
Благодарни трябва да сме и на стотиците хора, които са се подписали в подписката за удостояването на инж. Георгиев с почетното звание, както и на Инициативния комитет, който го е предложил, и на кмета Владимир Георгиев, внесъл предложението в Общинския съвет.
Петър Георгиев е истински самоковец и няма смисъл да се убеждаваме колко много е направил за родния си град. Сигурен съм, че ще преглътне горчилката и ще продължи да работи както досега – активно и успешно, но все пак искам да му кажа, че независимо дали е удостоен или не с високото звание, той отдавна е станал почетен и почитан гражданин от самото наше гражданство.

/Авторът пожела да остане анонимен/

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*