Новини, Туризъм

Боровец и хотели в курорта с номинации за най-добри в света

Самоковци, какво и всички, които обичат и посещават Боровец, могат да подкрепят номинациите на курорта за „Световни ски награди – 2015”.
Номинирани са Боровец като най-добър български ски курорт; хотелите “Феста” и “Ястребец” като най-добри ски хотели; хотелите “Алпин”, “Янакиев” и “Ледени ангели” като най-добри бутикови ски хотели и вила “Стрезов” в категорията за най-добри български вили.
„Световните ски награди” са глобална инициатива, чиято цел е да популяризира и възнагради високите постижения в ски туризма.
Гласуването ще приключи на 25 септември. В своеобразния вот могат да участват членове на ски общността, както и професионалистите в туризма – тур оператори, агенти, представители на медии и ски потребителите.
Победителите, които ще станат носители на Третите годишни световни ски награди, ще бъдат обявени в австрийския спортно-туристически център Кицбюел на гала вечер на 21 ноември.
Гласуването става он лайн, след регистрация на интернет страницата на Световните ски награди, на адрес http://worldskiawards.com/nominees/2015/europe/bulgaria. За първи път може да се гласува и чрез приложение за смарттелефони.

Leave a Reply