Боровец – номиниран за най-добър ски курорт на България за 2019 година

И през тази година Боровец е номиниран в категорията „Най-добър ски курорт на България“ на престижните награди World Ski Awards. Инициативата World Ski Awards е единственото международно начинание, което има за цел да оцени и възнагради високото качество при обслужването на курорти и хотели в зимния туризъм.
След успешния зимен сезон 2018-2019 г. Боровец е сред номинираните курорти в България. Първият роден планински курорт е отчел 10 % ръст на туристите. Новият 6-седалков лифт „Мартинови бараки експрес“ е осигурил много повече време на пистите и комфорт на любителите на ските и сноуборда.
Подкрепа на Боровец в надпреварата можете да окажете, като гласувате за нашия курорт до 27 септември.
Освен номинацията на курорта, два хотела в Боровец са номинирани в категорията „Най-добър ски хотел 2019“. За авторитетната награда се борят своеобразната емблема на курорта хотел „Рила” и сгушеният в подножието на пистите хотел Yastrebets Wellness & SPA. За тях също можете да гласувате.
Много силно се представя Боровец в категорията „Най-добър бутиков ски хотел 2019“. Три от номинираните в категорията хотели – „Алпин”,  „Янакиев” и „Ледени ангели”, също можете да подкрепите чрез гласуване.
По традиция церемонията по награждаването ще се състои между 22 и 24 ноември в Кицбюел, Австрия.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*