Боровец предлага лифтове и спортни състезания през 4-те почивни дни

През предстоящите 4 почивни дни – от 19 до 22 септември /събота, неделя, понеделник и вторник/ кабинковата въжена линия от Боровец до Ястребец и четириседалковият лифт ”Ситняково Експрес” ще работят от 8,30 до 18:30 ч.
В Маунтин байк парка пък на 19 и 20 септември ще се състои Borovets Open Cup в дисциплината спускане.
На 21 и 22 септември курортът ще отбележи Европейската седмица на спорта, информираха от пресцентъра на фирма „Бороспорт”. В тези два дни ще има турнири по волейбол, тенис на маса, стрелба с лък, скачане с чували, планинско бягане. Велосипедистите пък могат да участват в организираните два байк тура.
Турнирите по волейбол и стрелба с лък ще започнат на 21 септември от 11,30 ч. По същото време започва и байк тур с участието на инструктор, като всеки участник трябва да има велосипед, каска и протектори. По-късно е възможно да се състои още един тур.
На 22 септември от 11 ч. е началото на турнирите по тенис на маса и скачане в чували. Планинското бягане пък стартира в 10,30 ч. Трасето е с дължина 1500 м, като маршрутът е маркиран.
Желаещите трябва да се запишат поне 1 час преди началото на състезанията. Всеки участник ще получи скромен подарък, а всеки победител – и награда. Повече подробности могат да се научат на тел. 0889 607 000.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*