Новини, Спорт, Туризъм, Шарен свят

Боровец приключва с атракции летния сезон

С куп интересни събития ще приключи летният сезон в Боровец тази събота, на 22 септември. Организаторите от „Бороспорт” ще предложат на любителите на планинското колоездене истинско предизвикателство – състезанието Final DH Challenge. Надпреварата ще се проведе в дисциплината спускане, като се очаква да привлече най-добрите родни байкъри.
По традиция за търсачите на адреналин пък в центъра на курорта ще бъде разположена огромна въздушна възглавница, на която всички желаещи ще имат възможност да покажат умения и подбрани свои трикове.
По същото време любителите на конния спорт ще могат да се насладят на дефиле на красиви коне. Главен инициатор за шеста поредна година на атрактивното състезание е местната конна база. Ще се включат и представители на клубове от цялата страна, участие са заявили повече от 60 души. За най-напредналите ездачи е предвиден и дълъг преход в Рила.
Черешката на тортата се очаква да бъде организираното от Клуба на собствениците и феновете на американски автомобили в България рали с несъстезателна цел. То ще бъде от типа ретро, като финалът ще е пред хотел „Рила”.

Leave a Reply