Българка и американец се взеха при буря и онлайн гости от 7 държави

Необичайна сватба бе вдигната на сакралната дата осми осми – 8 август 2020 г., в с. Бели Искър. Не само заради деня, не само заради това, че в любов и вечна вярност се врекоха българка и американец – Милена и Итън, но и заради цялата обстановка – реална и виртуална – около забележителното събитие.
Вярно, пандемията е обхванала в пипалата си целия свят, но благодарение на съвременните технологии десетки гости от 7 държави „присъстваха“ на бракосъчетанието.
На всичко отгоре в сюблимния момент в района на планинското село се развихри мощна лятна буря… Но, както знаем, няма пречки пред любовта!
Итън дори успя да танцува с майка си… Чрез таблет, естествено!
Милена пък не познава семейството на своя любим, Ковид-19 не е позволил двамата млади предварително да пътуват до Щатите. За сетен път се потвърждава, че животът е онова, което се случва, докато правим планове. А бурята и проливният дъжд – ами те са, за да им върви на младите по вода…
Те не са отложили, въпреки всичко, събитието на живота си. А преодолените изпитания наистина укрепват взаимната вярност, вдъхват самочувствие. Каквито и предизвикателства да се изпречват на пътя, по-силни от тях са обичта, любовта, човешката дружба и солидарност, прескочили граници, континенти и океани…

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*