Новини, Шарен свят

„Ваканция – ура”!

Диплянка под надслов „Ваканция – ура” изготви Общината. Брошурата дава информация за възможностите за забавление на учениците през лятото.
Читалище–паметник „Отец Паисий” предлага курсове по изобразително изкуство, актьорско майсторство, акордеон, пиано. Походи и излети сред природата предвижда Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Желаещите могат да се запишат дори за курс по конна езда. Обиколки по екопътеки и излети предлагат и читалище „Младост”, и читалище-паметник „Отец Паисий”.
Общинската библиотека Паисий Хилендарски” предлага „Ваканция в библиотеката”. В програмата са представени и инициативите на школите по изобразително изкуство и народни танци.
Дадени са и данни за Въжения град в Туристическата градина, за спортните площадки, фитнесите на открито, двата скейт парка, както и за басейните в Белчин и Белчин бани и комплексите край яз. „Искър”. Публикувани са и предложенията на фирма „Бороспорт”, на „Синята къща”, дружество „Рилски турист” и НП „Рила”. В програмата интересуващите се могат да се запознаят и с възможностите за спорт, които предоставят местните клубове. Посочени са и координати за връзка.
Ваканцията за учениците от 1 до 4 клас вече започна. До края на юни във ваканция ще излязат и всички по-големи ученици.

Leave a Reply