Новини, Политика

Васил Сайменов запази поста си на заместник-кмет

Васил Сайменов

Ясен е вече един от заместник-кметовете на общината през новия мандат. Васил Сайменов и през следващите 4 години ще бъде сред първите помощници на градоначалника.
Както е известно, г-н Сайменов бе заместник на кмета през последните две години, като в последно време бе останал единствен на такава длъжност. По общо мнение на запознатите обаче се е справил успешно със задачите и затова и новият кмет Владимир Георгиев също му е гласувал доверие.
Сайменов е познат като педагог, дългогодишен треньор по борба и спортен деятел, но през последните години и като много деен общественик. Преди да бъде избран за зам.-кмет, той беше общински съветник и участваше активно в работата на местния парламент.
В. Сайменов бе и сред новоизбраните на последния вот през тазгодишния октомври общински съветници от името на БСП. На негово място сега в съвета влезе следващият в листата на социалистите – инж. Данаил Попов.
Очаква се заместниците на кмета да бъдат трима. Остава в скоро време да станат ясни и останалите двама члена на кметския екип.

Leave a Reply