Вдигат контузените за първия мач от Балканската лига

В “Рилски спортист” са оптимисти, че ще вдигнат на крака контузените играчи за първия мач от Балканската лига – домакинството на черногорския “Сутиеска” във вторник, на 14 октомври, от 18.30 ч.
Както е известно, след турнира за купата на Община Стара Загора четирима от асовете на отбора лекуват болежки. Капитанът Йордан Бозов и американският плеймейкър Джулиан Норфлийт имат травми в глезена, новият национал Илиев падна лошо на таза си в проверката със старозагорци, Върнън Тейлър пострада в същата среща.
Очакванията на медицинския щаб са все пак четиримата контузени състезатели да бъдат възстановени до края на седмицата и да са на разположение на треньорите за финалната фаза от подготовката и началото на новия сезон.
Съперници на “Р. спортист” в Балканската лига през настоящата кампания освен “Сутиеска” ще бъдат “Пея” /Косово/, “Куманово” /Македония/ и “Теодо” /Тиват, Черна гора/.
В първия кръг от първенството на НБЛ /на 11 октомври/ пък “Рилски” ще почива. Във втория кръг – на 18 октомври, събота, нашите момчета ще приемат “Спартак” /Пл/ в “Арена Самоков”.

Програма за срещите на “Рилски спортист” в БЛ

14 октомври, вторник
“Рилски спортист” – “Сутиеска”

22 октомври, сряда
“Рилски спортист” – “Теодо”

11 ноември, вторник
“Рилски спортист” – Пея”

26 ноември, сряда
“Куманово” – “Рилски спортист”

9 декември, вторник
“Сутиеска” – “Рилски спортист”

11 декември, четвъртък
“Теодо” – “Рилски спортист”

20 януари, вторник
“Пея” – “Рилски спортист”

28 януари, сряда
“Рилски спортист” – “Куманово”

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*