Весела Коледа и щастлива Нова година!

Скъпи съграждани,
Краят на една година е време за равносметка, но и на надежда, защото всяко ново начало се свързва с очакванията, че предстоящото ще бъде по-успешно, по-добро и ще имаме повече поводи за радост, ще се радваме на повече успехи.
Изпращаме една изключително динамична и напрегната година. Изправихме се пред много предизвикателства, трябваше да вземем важни за общината ни решения. Подходихме към отговорностите си с амбицията не само да се справим, но и да докажем, че имаме собствена визия за управлението. Искахме нашите съграждани да усетят, че се работи усилено за развитието на общината. През тази година продължихме да работим усилено за подобряване на инфраструктурата и благоустрояването, реализирахме проекти в образователната, културната и социалната сфера. Надяваме се, че всеки от вас е усетил положителната промяна.
За следващата година сме си поставили амбициозни задачи – мащабна благоустройствена програма, инвестиции в инфраструктурата, усвояване на средства от европейските програми и фондове, за да подобрим визията и качеството на живот в града и селата.
Коледа и Нова година са едни от най-светлите празници, изключително заредени с позитивизъм и надежда – надежда, че животът ни ще тръгне в по-добра посока. Пожелаваме ви преди всичко здраве, кураж за да отстоявате амбициите и идеите си, повече усмивки и поводи за радост, уют в домовете ви и светлина в очите ви. Една успешна, благодатна и спорна нова 2018 година!

Владимир Георгиев, кмет на Община Самоков
Силвия Стойчева, председател на Общинския съвет

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*