Вижте как ще се ползват безплатните ученически лифт-карти на Боровец

С началото на ски-сезона отново действа споразумението между Общината и „Бороспорт” АД за ползване на безплатни лифт-карти в Боровец за учениците от самоковските училища.
От местната администрация уведомиха, че от училищата, които са преценили, че техните ученици ще ползват облекчението, са изпратили списъци, които след проверка и съгласуване в Общината са предоставени на фирма „Бороспорт”.
Учениците ще могат да ползват без ограничения безплатни лифт-карти през ваканциите и по една седмица от даден месец – включително събота и неделя. Тази седмица се определя по желание на съответното училище. Графиците за работните седмици по училища също са предадени в „Бороспорт”.
За да получи безплатна лифт-карта ученикът трябва да е от училище в общината. Когато се придружава от родител, родителят не ползва безплатна карта. Лифт-картите се издават ден за ден. Ученикът трябва да представи на касата лична карта и ученическа карта или бележник, за да се установи от кое училище е. Касата, определена да работи по споразумението, е „Мартинови бараки”. Ако учениците се водят от учител, се прави списък с името и на ръководителя, като списъкът се изпраща в „Бороспорт”. Ръководителят ползва безплатна лифт-карта.
Услугата се предоставя на самоковските деца и младежи до края на пролетната ваканция през април 2017 г.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*