Култура, Новини

Влюбени празнуваха в Младежкия дом

На самия 14 февруари в Младежкия дом честваха празника на влюбените. Много радост доставиха на присъстващите участниците в концерта – състав „Дилижанс” и хип хоп и брейк групите към дома.
Огласени бяха и победителите в конкурса „Една валентинка – изненада за двама” – Сибел Максутлар и Даниела Конакчийска от СОУ „Отец Паисий”. Втора бе класирана Аделина Митева от същото училище, а трета – Мария Венкова от ОУ „Христо Максимов”.
За първенците имаше специална торта. Награди получиха и всички класирани до 6-о място, а лакомства – още много участници.
Стана ясно, че в конкурса са участвали общо 264 души, близо половината от които – 115, от ОУ „Митрополит Авксентий Велешки”. Представени са били 350 „валентинки”. Класирането на призьорите е извършила комисия с председател художничката Маргарита Кьосева и членове Иван Шуманов и Весела Колешанова.
Като спонсори са се изявили фирма „Си комерсиал 7”, Валентина Спасова, Христо Христов и самият Младежки дом.
Водещи на програмата бяха Деница Атанасова и Радослав Раковски. Присъстващите можеха да разгледат и изложбата от предоставени за конкурса „валентинки”, изработени с много вкус и въображение.

Leave a Reply