Върнън Тейлър влезе в идеалната петица на кръга

Върнън Тейлър. Снимка: Ивайло Андреев, www.rilskibasket.com

Героят за „Рилски спортист“ при победата с 96:77 над „Спартак“ /Пл/ Върнън Тейлър намери място в идеалната петица на кръга в НБЛ.
Американският гранд записа на сметката си 28 точки и 5 борби край Панорамата и бе в основата на успеха за своите. Янкито оформи коефициент от 26 пункта, който го прати на 4-а позиция в престижната класация.
MVP на кръга е бившият играч на „Рилски“ и настоящ състезател на „Ямбол“ Станислав Славейков с КПД от 34 пункта. Негови подгласници станаха Емил Бинев от „Черноморец“ /29/ и Александър Дяковски /Спартак“-Пл/ – 28. Петицата оформи Стоян Петков от „Ямбол“ с коефициент 25.
Преди да разбере, че е попаднал сред най-добрите на кръга, Тейлър коментира победата на своя отбор над плевенчани.
„Преди този мач имаше напрежение при нас. Допуснахме четири поредни загуби и трябваше да преодолеем този шок. Тренирахме усилено за сблъсъка, за да дадем всичко от себе си. Искахме да стигнем до победата на всяка цена и затова се опитахме да бъдем по-агресивни в защита. Мисля, че постигнахме целта си. Надявам се тази победа да ни помогне да вървим напред”, сподели един от петимата иностранци в лагера на тима ни.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*