Здраве, Новини

В болницата се чувствах сред приятели и добри професионалисти

На 21 септември се връщах от работа към 18.30 ч. Накрая на моста на р. Искър по посока на болницата ми се закачи обувката и паднах лошо – счупих си лявата ръка над китката и си ударих главата под дясното око, потече ми кръв от носа…
Станах, събрах сили и стигнах до „Спешна помощ”. Оказаха ми помощ, след което ме пое д-р Димитър Панев и ме настани в Отделението по ортопедия и травматология. Гипсира ми ръката. На следващия ден д-р Оксана Турлакова от Неврологично отделение ме прегледа и назначи лечение за главата. Наложи се и допълнително наместване на ръката.
Болката в главата постепенно отшумяваше и на петия ден бях изписана. През цялото време в болницата се чувствах спокойна, като сред приятели, които са и добри професионалисти. Грижите и вниманието повдигаха духа ми и вярата, че ще оздравея.
Благодаря ви, специалисти от „Спешна помощ”! Благодаря и на целия екип на Отделението по ортопедия и травматология с ръководител д-р Румен Бончев: на моя лекуващ лекар д-р Димитър Панев, на медицинските сестри Любов Шаламанова, Иванка Спасова, Лалка Панева, Таня Георгиева, Екатерина Япракова, на санитарките Йорданка Ерелийска, Ани Димова, Виолета Крумова и Елена Сиракова! Благодаря на д-р Оксана Турлакова от Неврологично отделение!
Скъпи лекари, медицински сестри и санитарки, мои спасители, бъдете здрави и дарявайте здраве на всички ни с много любов! Поклон от мен – Мария Пенчева.

Leave a Reply