В кв. „Възраждане” сме забравени от всички

Ние, живеещите в кв. „Възраждане”, сме забравени от нашите избраници, от управници, от Бога, от полицията. Няма държава, господа!
Второ „Столипиново” стана нашият квартал. Съжителстваме с роми, които получават помощи; ток, вода и телевизия не плащат. Прикачат се незаконно към електрическата мрежа и това го знаят всички от „Енергото”.
А ние получаваме закани. Постоянно сме подложени на стрес от денонощните пиянски оргии и силните децибели. Ситуацията може да се потвърди от тел. 112, на който се обаждаме постоянно. Всичко това може да се провери, за да се види, че е истина.
На два пъти давахме жалби до полицията. Кварталният е запознат, началникът – също. Писахме и до Общината – до звената по незаконното строителство и по екологията, оплаквали сме се и лично.
В самия блок се секат дърва, ходи се на тоалетна по стълби и площадки. Кучешка колиба има под прозореца, а боклуците са отпред и навсякъде.
Трагично е просто положението. Съкварталци споделят, че няма живот тук вече. Не знаем откъде повече да търсим помощ.
На всичко отгоре нашият блок е първият в Самоков, когато се влиза откъм Ихтиман. Представете си с какви впечатления остават хората, идващи от други места!…

Живеещи в бл. 1 на кв. „Възраждане”

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*