Новини, Спорт, Футбол

В “Рилецо” се стягат за място в златната среда, първата крачка – бой над “Чепинец”

“Рилски спортист” ще се опита да заеме място в средата на таблицата, а за целта на отбора са му нужни три или четири победи в оставащите до края на сезона шест мача.
Първият от тези сблъсъци е срещу “Чепинец” утре от 17,00 часа на ст. “Искър”. През есента двата състава извъртяха бойко 1:1 във Велинград, като домакините тогава изтръгнаха точката буквално в последната минута. Сега “оранжевите” се надяват късметът да бъде на тяхна страна и да се поздравят с поредните 3 точки в актива си. Ако стигнат до успеха, Васил Киров и компания ще вземат и заложените в клубния правилник премии.
Проблемите от спортно-техническо естество пред треньорския щаб не са големи. Единственият отсъстващ ще бъде десният бек Георги Груев, който няма да вземе участие в срещата поради лични причини. В игра обаче се завръща колегата му в отбранителния вал Венцислав Димитров, пропуснал дербито с “Беласица” в Коларово в миналия кръг. Димитров изтърпя санкция от 1 мач заради натрупани пет жълти картона от началото на сезона.

Leave a Reply