Новини, Спорт, Футбол

Георги Бачев поема „Рилски спортист”?

Георги Бачев

Бившият национал и футболист на „Пирин”, „Славия”, „Левски” и „Вихрен” Георги Бачев сензационно може да поеме оперативното ръководство на футболния „Рилски спортист”.
Бачев се появи изненадващо на поредното общо събрание на клуба с непознат господин с готов план за инвестиции в клуба, но членовете на Управителния съвет Димчо Маринов (в оставка), Петър Аджов, Васил Киров, Данчо Чалъков и Николай Вуков още не са съвсем убедени, че 35-годишният Бачев ще съумее да прокара идеите си в клуба.
„Имаше само неофициални разговори, нищо повече. Всеки, който е готов да помага на клуба, е добре дошъл. Засега обаче няма нищо черно на бяло”, коментираха угрижени ситуацията около отбора ръководителите на клуба.
При всички положения „Рилски” ще продължи да го има и през пролетта. От няколко дни треньорът Младен Огнянов води тренировъчен процес с група от 15-ина играчи. Помощник на Младенов в заниманията е Милчо Шуманов.
Подновяването на първенството в третия ешелон е само след 10 дни – на 3 март нашите трябва да приемат „Чепинец” /Велинград/. Съставът обаче все още не е ясен, а по обясними причини не е изиграл и нито една контрола до момента.
Главната цел на отбора ще е да се спаси от срамно изпадане в четвъртото ниво на футбола. След изиграването на срещите от есенния дял на първенството „Р. спортист” заема предпоследната 15-а позиция с актив от 11 точки, с 1 по-малко от „Септември” /Сф/, който в момента е на спасителното 14-о място.

Leave a Reply