ГЕРБ-Жени събраха 2600 лв. за нуждаещи се по случай Деня на родилната помощ

Традиционна кулинарна изложба-базар в помощ на децата и семейството организира в Ритуалната зала на 22 януари ГЕРБ–Жени по случай Деня на родилната помощ.
Към местни фирми е била отправена покана за участие в изложбата. От представените над 100 кулинарни изкушения са набрани от фирми и хора 2668 лв. От местната организация на партията поясниха, че ще допълнят думата до 3000 лв., за да получат три семейства с репродуктивни проблеми по 1000 лв., необходими им за изследвания.
„За изминалите седем години тази изложба-базар се превърна в мисия“, възкликна водещата Гиргина Рангочева. Присъстващите бяха поздравени от депутата и председател на ГЕРБ в Самоков Ирена Коцева. Затрогващо бе споделеното от председателката на фондация „Искам бебе” Радина Велчева. Тук бе и зам.-областният управител Николай Николов.
Фолклорната група при читалище „Отец Паисий” в Доспей представи ритуала за Бабинден и зарадва дошлите с автентични народни песни. Медиците и целият персонал на АГ отделение в болницата бяха дарени с кърпи и сапуни.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*