Баскетбол, Новини, Спорт

Гледаме отбора срещу 3 лв., картите – по 50 лв.

БК “Рилски спортист” обяви цените на билетите и картите за сезон 2014-2015 г. Входният талон запазва цената си от миналата година – 3 лв., а билет със запазено място ще струва 4 лв. Цените са за всички мачове от Националната баскетболна лига /редовен сезон и плейофи/ и в Балканската лига.
Учениците на възраст между 12 и 19 години и фенове, закупили си пропуски до 30 минути преди началото на даден двубой, ще влизат в “Арена Самоков” само срещу 2 лв. Деца под 12 г. пък ще се допускат в залата без билет, но с придружител на възраст над 18 г.
Обикновените сезонни карти са по 50 лв. Те ще важат за всички мачове от НБЛ /редовен сезон и плейофи/ и Балканската лига. Пенсионерите и учениците ще могат да си закупят карта срещу 30 лв., а за по-възрастните – над 70 години, цената на картата е 20 лв. за целия сезон. Семейният пропуск пък е оценен на 60 лв.
От ръководството на клуба предупредиха, че картите са поименни и не се преотстъпват. Притежателите на сезонни талони ще ползват и 10 % отстъпка от цената при организирани екскурзии за посещение на официални срещи в страната и чужбина.
Записванията за абонаментни карти стават на касите на “Арена Самоков” – преди всеки домакински мач, при управителя на залата Красимира Банова и на имейл адрес: bk_rilski_sportist@abv.bg /с посочване на трите имена и дата на раждане/.

Leave a Reply