Грациите от клуб „Самоков“ закриха сезона по шампионски

Отлични изяви на състезателките от клуб „Самоков” белязаха последния старт за годината – международният турнир по спортна аеробна гимнастика за купа „Пловдив”, състоял се на 24 и 25 октомври.
Никол Драганова изигра много добре своето съчетание и спечели златен медал при последното си участие в група 12-14 г. Ники добави и сребърен медал от надпреварата в категория тройки, където си партнираше с Божидара Иванова и Николета Богоева.
Второ място в индивидуалната надпревара при 9-11-годишните пък зае Виктория Крушарска. Тя добави и още два бронзови медала към актива си – в тройка с Ивет Бързанова и Красимира АлХусани, както и в група с още две съотборнички – Елена Калпачка и Радостина Генова.
Иванина Вукадинова също се представи на висота и даде пети резултат в квалификацията при момичетата от 15 до 17 г., но промененият регламент не й позволи да участва във финалите.
Отличното представяне на младите ни гимнастички дойде като скъп и желан подарък за треньорката Дияна Аврамова, която празнува рождения си ден на самия 25 октомври. „Вие сте моята гордост! Желая ви още много бъдещи успехи, много мотивация и все по-големи и по-добри постижения и резултати”, обърна се Аврамова към малките грации.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*